Our brands

 

 

JBS er Danmarks største undertøjsmærke og navnet på vores hovedmærke. Sortimentet indeholder herreundertøj, strømper og nattøj, og produkterne er kendt for at have perfekt fit, høj kvalitet og lang holdbarhed. JBS mærket har et stort og velrenommeret basisprogram med meget loyale forbrugere. JBS-brandet forhandles i herretøjsforretninger og stormagasiner.

jbs.dk

Vi er meget stolte over vores nye brand, hvor vi tilbyde både undertøj og loungewear til både mænd og kvinder. Vi benytter nogle af de fineste blandinger af vore materialer bambus samt økologisk uld/bomuld. Med en minimalistisk nordisk inspireret stil og et stort fokus på komfort og detaljer hæver JBS of Denmark barren blandt vore øvrige brands.

JBS of Denmark sælges i både herre/dame modebutikker, shoppingcentre og high-end kædebutikker.

 

jbsofdenmark.com

 

 

Resteröds er grundlagt i Sverige i 1935 og kendt for at producere kvalitetsundertøj til både kvinder og mænd. I dag er brandet kendt for et skarpt DNA, der henvender sig til en ung trendy målgruppe. Kollektionen indeholder udover undertøj også t-shirts, sweatpants, hoddies og andet streetwear. Resteröds bygger på en filosofi om at “Original never dies”. Dette dog på en måde, hvor det originale udfordres med nye materialer og trends. Resteröds forhandles i herremodebutikker, stormagasiner og high-end kædebutikker.

resterods.com

mc_signatur

 

 

Et strømpebrand, som er skræddersyet til det danske marked. Manden bag navnet er den danske kendis, modedebattør og foredragsholder Mads Christensen. Mads Christensen-brandet producerer mønstrede og kulørte modestrømper med perfekt pasform, til mænd i alle aldre. Konceptet forhandles i danske super- og hypermarkeder. Siden starten i 2009 har vi solgt flere millioner par farvestrålende strømper.

 

cr7_logo

 

 

Er moderigtigt og sporty high-end undertøj og strømper til herrer og børn. CR7 har genereret JBS Textile Group A/S’ største internationale salgssucces. Samarbejdet startede i 2013 med Cristiano Ronaldo som afsender, JBS som producent og New York-baserede Richard Chai som designer. I løbet af de første seks måneder åbnede vi 50 eksportmarkeder med forhandling i nogle af verdens førende stormagasiner og varehuse.

dovre-logo

 

 

Grundlagt i 1922 i Norge, og kendt for sit herreundertøj i god kvalitet med lang holdbarhed og perfekt pasform. Produktpaletten er meget bred og indeholder stort set alle typer herreundertøj samt strømper, nattøj, morgenkåber og uldundertøj. Produkterne forhandles gennem herretøjsforretninger, stormagasiner og kædebutikker.

dovre.com

egtved_logo

 

 

Et eksklusivt dansk strømpebrand, der laver luksusherrestrømper i meget høj kvalitet. Ud over klassiske materialemiks, byder Egtved også på strømper i specialkvaliteter. For eksempel tilbydes styles med bomuld inderst og uld yderst, behagelige bambusblandinger eller strømper med ventileret sål. Kollektionerne er elegante, stilfulde og meget komfortable, og strømperne fås i op til fire størrelser. Forhandles primært i herretøjsbutikker.

egtved.as

Connexion Tie er tilbehør til den pæne og festlige herregarderobe. Under dette brand findes slips, butterflies, manchetknapper, bælter og meget mere.

www.cxdk.com

Sparta er en godt 100 år gammel velrenomeret strømpeproducent i Vilnius, Litauen.  Sparta bidrager positivt til JBS Textile Group med sit mangeårige store know-how – både på produktions- og salgssiden – med sine store erfaringer på det østeuropæiske marked. Sparta brandet i Litauen omfatter i dag strømper, men fremover udvides programmet også til undertøj og andre beslægtede artikler.

spartasocks.com

proactive

 

 

Efter mange år som leverandør til herretøjsbutikker, har vi udvidet den del af markedet til også at servicere byggemarkeder og erhvervssalg. I brandet ProActive tilbydes funktionelt undertøj og outdoor/workwear accessories til erhverv. Produkterne spænder fra base-layer eller middle-layer i uld, blandingsprodukter eller svedtransporterende materialer til arbejdsstrømper, huer og handsker.

proactive-wear.dk

claudio_classic

 

 

Claudio har siden 1948 produceret herreundertøj og –strømper. Claudio er et prisrigtigt brand, som leverer god kvalitet til gode priser. Brandet er bygget op omkring altid omsættelige varer, skarpe koncepter og leveringer ud i faste sortimenter. Når Claudio kollektionen udvikles er der altid fokus på at produkterne skal have høj omsætningshastighed. Claudio forhandles i herretøjsbutikker, detailhandel, stormagasiner og kædebutikker.

claudio.dk

symfoni

 

 

Et velassorteret brand for hele familien. Sortimenterne rummer alt det vi alle sammen bruger hver dag – afhængigt af sæsonen: strømper, strømpebukser, undertøj, huer, handsker og meget mere til både mænd, kvinder, drenge og piger. Produkterne er basisvarer i tidens farver og mønstre. Symfoni forhandles i supermarkeder og dagligvarebutikker.

symfoni.dk

olympia

 

 

Et klassisk herreundertøjsbrand, der har eksisteret siden 1916. Et value-for-money-brand, som vi producerer med stor volumen. Dette gør det muligt at skabe produkter i høj kvalitet, der kan købes til attraktive priser. Olympia produkterne forhandles i hyper- og supermarkeder.

marathon

Modeundertøj til både mænd, kvinder, drenge og piger. Den primære del er dog herreundertøj. Produkterne fra Marathon er positioneret som high-end i hyper- og supermarkederne, og den store produktionsvolumen gør det muligt for os at levere høj kvalitet til fornuftige priser. Målgruppen er primært yngre mænd, der køber tekstil i hypermarkeder.

decoy-logo

 

 

Et brand med mange års erfaring i at designe og producere moderigtige kvalitetsprodukter til kvinder. Kollektionerne er omfattende og indeholder et bredt program lige fra undertøj og homewear til strømper, strømpebukser og skindhandsker. Decoy er et koncept til detailhandlen og målgruppen er modeinteressede kvinder i alle aldre.

decoy.dk

laze-logo

 

 

Basisvarer suppleret med enkelte fashionstyles indenfor nylonstrømper, sokletter, sandaler, huer, handsker og andre accessories. Produkterne forhandles eksklusivt i Matas kæden.

www.laze.dk

”The world needs more Glitter”. Ud fra dette festlige payoff er mærket Hype the Detail født. Med fokus på fashion legwear som printede strømpebukser og glimmerstrømper taler dette mærke til den modebevidste forbruger.
Hype the Detail står som en modpol til vores øvrige damebrands, der har fokus på basisvarer med store NOOS programmer.
Mærket sælges til dame-modebutikker.

hypethedetail.com

Hviid Hviid by JBS er et cirkulært tekstilkoncept, der arbejder med mekanisk genanvendelse af kasserede tekstiler. Primært industrielle tekstiler. Hovedformålet er at skabe de bedste tekstiler med hensyn til kvalitet og lang levetid, så de kan konkurrere med de tekstiler, der er på markedet i dag, uden at gå kompromis med designmulighederne og ved konstant at være på forkant med udviklingen, særligt inden for genanvendelse.

Angli er et gammelt dansk skjortemærke. Kollektionen især brugt til erhverv, som en del af uniformen til eksempelvis transportbranchen, restauranter, banker m.m. Kollektionen består af et fast NOOS-udvalg i forskellige styles og pasformer. Skjorterne lagerføres op i str. 8XL

Tumble ’N Dry blev grundlagt i 2007 og har således mange års erfaring som leverandør af børnetøj i aldersgruppen 0-14 år indenfor både detail og e-handel. Tumble ’N Dry har i flere år været førende på dette marked og producerer gennem en effektiv og ansvarlig global leverandørkæde.

KABOOKI A/S blev grundlagt i 1993, og siden da har de skabt børnetøj i høj kvalitet – til børn og for børn. Kabooki designer og fremstiller børnetøj i licenssamarbejde med legetøjsgiganten LEGO Gruppen.

Philipsons blev etableret i 1872 og i mere end 150 år har de leveret tilbehør i høj kvalitet til herregarderoben. Produkterne spænder lige fra bælter, manchetknapper, slipsenåle, seler og til tørklæder.

For ydeligere information om vores brands, kontakt os på, mail: jbs@jbs.dk